Weekend workshop Nederland

De Maori workshops zijn bedoeld om jou te helpen een fundament te leggen voor reflectie op dat wat niet langer voor jou werkt, strategieën om hier doorheen te gaan en vervolgens hoe een basis van onbegrensde en grenzeloze mogelijkheden te bouwen. Dit is wat we ‘Te Waa‘ noemen. Maori, ‘Te Waa‘, gaat over oneindige ruimte, tijd en ontwerp, wat inhoudt dat er onbegrensde en grenzeloze mogelijkheden zijn die kunnen worden gecreëerd en gebouwd.

Als deelnemer aan deze workshop kun je verwachten dat je de Maori’s denkwijzen en manieren van zijn gaat ervaren en je te helpen je eigen Mana en Mauri te erkennen en te accepteren – “Ik ben, ik hoor”.

Tijdens de workshop zullen verschillende activiteiten plaatsvinden:

Karakia-rituelen helpen om elke dag te openen en te sluiten.
Whanaunatana zal plaatsvinden waar elke persoon zijn whakapapa, zijn verhaal en het doel voor het bijwonen van de workshop zal delen. Elke persoon wordt gevraagd om drie items mee te nemen om deze te vertegenwoordigen.
Waanana zal tijdens de hele workshop gebeuren. Dit zal ruimte en tijd met zich meebrengen om te korero, nadenken over en identificeren van energieën die hen niet langer dienen.
Whakawaatea: Dit is een ritueel dat zal helpen om ‘oude’, onnodige of negatieve energieën vrij te maken.
(Creëren): dit is een tijd voor het ontwerpen van mogelijkheden die voor hen werken in hun leven en voor hun toekomst. Dit kan gebeuren in paren, in kleine groepen of als individuen.
Whakanui: tijd voor het vieren van de toekomst.

Praktische informatie

  • Totale kosten zijn €300. Reserveer een weekend workshop met een aanbetaling van €100. Hierna volgt meer informatie via de e-mail.
  • Locatie midden Nederland weekend workshop 22 maart 2019 t/m 24 maart 2019.
  • Locatie Veluwe weekend workshop 12 april t/m 14 april 2019.
  • Het Betreft een weekendworkshop die van vrijdag 09:00 t/m zondag 17:00 uur.
  • De workshops worden begeleid/uitgevoerd door Tike en Erina Ata.
  • De lunch, avondeten en overnachting worden door ons verzorgd.

Impressie

Review

Review van Anouk: The workshop day was great. During the day Erina en Tikirow were abe to show us a path of growth. The training was not only practical but combined with the ceremonies I felt like opening up. The hospitality and food gave me except from the good quality of the food;
a feeling of warm welcome. 

“So the cloud spoke and said; listen out loud to your beautiful heart that resonates in true frequency. Sunlight responded and whispered softly; I will dance in your light till humanity awakes in your essence” Anouk

Weekend workshop Nederland direct te boeken

Na jouw aanbetaling van 100 euro ontvang je een bevestiging via de mail. Alle informatie die je nodig hebt voor onze workshop sturen wij later via de e-mail op.


Workshop 22 t/m 24 maart 2019
€ 100,00
Workshop 12 t/m 14 april 2019
€ 100,00
Totaal

  • Veilig online betalen met iDeal.

  • Klanten geven Deephealing een 5/5.