4 daagse workshop Oostenrijk

4 unieke dagen back 2 basic in de bergen van Oostenrijk, je verblijft in een houten hut die meer als 400 jaar oud is, zonder stroom of internet, gewoon even helemaal terug naar jezelf.
In de hut zijn 2 hout gestookte kachels aanwezig, 1 om te koken en 1 om te verwarmen, gewoon weg een mooie authentieke locatie in de bergen van Oostenrijk.

Wat ga je doen

Na een introductie rondje wie, wie is, zal er uitgelegd worden wat er tijdens de workshop te verwachten is, tijdens de workshop in 2018 werd er gewerkt met de 4 windrichtingen zoals deze in Nieuw Zeeland door de Maori’s gebruikt worden.

In de ochtend een wandeling de bergen in om naar de zons opkomst te kijken, op de zaterdag een wandeling naar bovenste top van de berg met een lunch in de bergen. De wandelingen worden begeleid door een gids die ook mee deze workshop organiseerd.

Er vinden zowel binnen als buiten activiteiten plaats en tussen de activiteiten door is er ruimte voor reflectie en 1 op 1 gesprekken met Tikirau en of Erina Ata.

Wat moet je meenemen

Er zijn goede bedden aanwezig, we raden aan om wel een slaapzak en en kussen mee te nemen, tijdens deze 4 dagen wordt er voor eten en drinken gezorgd, indien gewenst kan er rekening worden gehouden met dieet wensen. Dit dient wel ruim vooraf bekend te zijn.

Praktische informatie

  • Vervoer naar Oostenrijk dien je zelf te verzorgen ( vanaf Den Bosch +/- 750 km ).
  • Naast het aanbetalingsbedrag. Ontvang je voor vertrek het restbedrag van €300,-.
  • Er wordt gesproken in Maori, Engels, Duits met Nederlandse vertaling.

Impressie

4 daagse workshop Oostenrijk reserveren

Om een plekje te kunnen bemachtigen dien je een aanbetaling te doen van €100,-. Na alles geregeld is ontvang je alles via de e-mail en ontvang je een restbedrag van €300,- die je voor de workshop dient te betalen. Na jouw betaling ontvang je een bevestiging via de mail.


Aanbetaling workshop 9 t/m 12 mei 2019
€ 100,00
Aanbetaling workshop 17 t/m 20 mei 2019
€ 100,00
Totaal

  • Veilig online betalen met iDeal.

  • Klanten geven Deephealing een 5/5.