3-daagse mannenworkshop Zelhem (NL)

INLEIDING
De Maori hebben als natuurvolk een krachtige verbinding met de aarde en alles wat er in en op leeft. Zij hebben de overtuiging dat alles met elkaar verbonden is en dus één is. Dit verklaart hun strijd voor de eigen leefomgeving en hun sterke gemeenschapszin. De groep is de basis en alles vindt plaats in afstemming met de hele groep. Wat in de groep leeft is aan de orde en kost de tijd die het nodig heeft. Plannen is dan ook een lastig gegeven voor de Maori.

Dit zal ook zo zijn bij deze workshop. Alles wordt samen gedaan, wat zich aandient krijgt de volle aandacht en bepaalt het verloop in de flow van het moment. Dat geldt voor de rituelen en de activiteiten in de groep en in de natuur, het ervaren en het delen, maar ook voor het eten, het rusten en het gebruiken van de maaltijden.

VOOR WIE?
Deze workshop is speciaal ontworpen voor mannen die weer in contact willen komen met hun ware aard en essentie. Door de kracht van de natuur aan te boren en je te verbinden met je innerlijke wijsheid. Je in connectie te brengen met de warme kracht van de aarde, die je tot eenheid brengt en je hart laat spreken.

HET MANNEN-HART SPREEKT
Het programma binnen de workshop omvat een aantal initiatie-rituelen voortkomend uit de oude tradities. Deze rituele handelingen zullen zowel binnenshuis plaats vinden als buiten in de natuur. Het wordt dus een combinatie van kringbijeenkomsten in de beslotenheid van de groepsruimte en diepgaande ervaringen op krachtplekken in de natuur. In de kring van mannen wordt vrijuit van hart tot hart gesproken. Dat wat zich aandient mag er zijn en geeft richting aan het proces. In deze open uitwisseling wordt de kracht van de ziel opgeroepen. In het contact met deze hogere energieën ga je steeds meer ervaren wie je in essentie bent. Deze ontmoeting met de Maori biedt een unieke toegang tot de oude kennis van de aarde.

PRAKTISCH

do 15 juni 18.00-19.30 uur inloop
zo 18 juni 12.30-13.30 uur uitloop
Stadsedijk 14, Zelhem

FLYER
De flyer is hier te downloaden.

KOSTEN en AANMELDEN
395 euro p.p. (incl. overnachting en alle maaltijden)
VROEGBOEK-KORTING 10%
(geldig tot en met 18 mei 2023)

Het juiste bedrag overmaken naar bankrekening
NL83RABO0140512179 tnv W.Rutten ovv “Workshop 15-18 juni 2023”
Vóór 18 mei 2023: 355,50 euro
Ná 18 mei 2023:    395,00 euro

INFORMATIE
Stuur een mail naar Suresh Rutten als je vragen hebt.

MEENEMEN
neem zelf je tent, luchtbed en slaapzak mee.

VOERTAAL
Languages spoken: English and Dutch translation is available

ROUTE EN VERVOER
Parkeren kan op de locatie
Treinstation Doetinchem

Minimaal aantal deelnemers 10 personen, maximum 22

Impressie

Review