Meest gestelde vragen

Wij hebben onze meestvoorkomende vragen onderstaand vermeld. Staat jouw vraag er niet tussen? Je kan contact met ons opnemen via het e-mailadres info@deephealing.nl.

De healingen worden gedaan door Tiki Ata en Erina Ata. Een healing zal ongeveer 1,5 uur duren, het kan zijn dat er zoveel blokkades zijn waardoor er bij de 1e healing niet alle lagen aangeraakt kunnen worden. Dan is er de optie om een 2e afspraak te maken om de dieper liggende laag aan te raken. Uiteraard is goed wat voor dat moment komt en er mag zijn.

Lava healing wordt aangeboden op 3 levels:

Low Awakening

Een massage en healing van spieren, pezen, botten en drukpunten die gericht is op de oppervlakte van het fysieke lichaam.

Mild Awakening

Een milde massage en healing van spieren, pezen, botten en drukpunten die zich richt op de onderlagen van het fysieke lichaam.

Deep Awakening

Een deep tissue massage en healing van de spieren, pezen, botten en drukpunten die zich richt op de diepere lagen van het fysieke lichaam en je bevrijdt van blokkades door trauma’s uit het verleden. Het opent je celgeheugen voor oeroude wijsheid binnen in je en het wekt onbekende delen van jezelf.

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent en vooraf geen koffie, alcohol, drugs of verdovende middelen.  Ook energy drink en of overmatig suikergebruik kunnen ervoor zorgen dat je volledig aanwezig bent, daarnaast raden wij roken vooraf af voor een beter resultaat. Bij aankomst zal er een korte intake zijn en is er ruimte om je vragen aan Tiki of Erina te stellen, zij spreken goed engels. Na de healing is er buiten de massageruimte tijd om even bij te komen van de healing. Houdt er rekening dat een healing heel intens maar ook heel intensief kan zijn en er emoties los kunnen komen tijdens en na de healing.Het is dan ook verstandig om de rest van de dag even tijd voor jezelf te nemen zodat je alle ervaringen en indrukken kunt verwerken en weer tot rust kunt komen.

Wat moet ik meenemen voor een healing

We willen wij je vragen 2 badlakens / grote handdoeken mee te nemen voor op de massagetafel tijdens jouw behandeling. Na de massage is er mogelijkheid om te douche, wij raden aan koud. Hiervoor zou je een extra handdoek en badslippers mee kunnen nemen.

Graag helpen we iedereen op tijd en willen we onnodige wachttijden voorkomen, het is dan ook noodzakelijk dat je tijdig aanwezig bent. Hou rekening met file of andere vormen van vertraging. Lukt het je toch niet om op tijd te komen gaat dit helaas van jouw healing tijd af en kan het zijn dat we je niet een volledige healing kunnen geven.

Ben je eerder als je afgesproken tijd, geen probleem, er is wachtruimte waar je even rustig kunt zitten onder het genot van een heerlijk kopje thee of water, zodra je aan de beurt bent wordt je opgehaald.

Nadat je jouw healing hebt ontvangen is het van belang dat je voldoende water drinkt, dit om er voor te zorgen dat alle vrijgekomen stoffen in je lichaam afgevoerd kunnen worden.Het is belangrijk om lichaam en geest even de tijd te geven om tot rust te komen. Het is dan ook verstandig om de dag van jou healing verder vrij te plannen.

Wij adviseren om op die dag ook vrij te blijven van Alcohol of andere verdovende middelen.

Bij aankomst wordt je welkom geheten door Tiki en Erina, zij spreken vloeiend engels. Tijdens de intake is er ruimte om vragen te stellen en zal er jou gevraagd worden of er ergens rekening mee gehouden moet worden tijdens de healing. Heb je een specifieke lichamelijke klacht waar je juist extra aandacht aan wilt geven kun je dit ook aangeven.

Ja ook als je last hebt van een blessure kun je deelnemen aan een healing, belangrijk is dat je dit vooraf duidelijk aangeeft (ook tijdens het online boekingsproces) zodat dit voor de healing besproken kan worden en er uiteraard rekening mee gehouden kan worden. Belangrijk is ook dat je vol vertrouwen aan de healing kunt beginnen en je jezelf volledig kunt ontspannen tijdens de healing. Uiteraard wordt je tijdens de healing begeleid in dit proces.

Onze ervaring leert dat blessures en of oud letsel na een healing kunnen gaan herstellen en soms al deels herstelt voelt aan het einde van de healing.

Lichamelijke beperkingen

Heb je lichamelijke klachten of specifieke medicijnen die van invloed kunnen zijn op de healing, meld dit even vooraf per mail. Zo ook wanneer je zwanger bent vernemen wij dit graag vooraf zodat we hiermee rekening kunnen houden.

De Maori workshops zijn bedoeld om jou te helpen een fundament te leggen voor reflectie op dat wat niet langer voor jou werkt, strategieën om hier doorheen te gaan en vervolgens hoe een basis van onbegrensde en grenzeloze mogelijkheden te bouwen. Dit is wat we ‘Te Waa‘ noemen. Maori, ‘Te Waa‘, gaat over oneindige ruimte, tijd en ontwerp, wat inhoudt dat er onbegrensde en grenzeloze mogelijkheden zijn die kunnen worden gecreëerd en gebouwd.

Als deelnemer aan deze workshop kun je verwachten dat je de Maori’s denkwijzen en manieren van zijn gaat ervaren en je te helpen je eigen Mana en Mauri te erkennen en te accepteren – “Ik ben, ik hoor”.

Tijdens de workshop zullen verschillende activiteiten plaatsvinden:
Karakia-rituelen helpen om elke dag te openen en te sluiten.
Whanaunatana zal plaatsvinden waar elke persoon zijn whakapapa, zijn verhaal en het doel voor het bijwonen van de workshop zal delen. Elke persoon wordt gevraagd om drie items mee te nemen om deze te vertegenwoordigen.
Waanana zal tijdens de hele workshop gebeuren. Dit zal ruimte en tijd met zich meebrengen om te korero, nadenken over en identificeren van energieën die hen niet langer dienen.
Whakawaatea: Dit is een ritueel dat zal helpen om ‘oude’, onnodige of negatieve energieën vrij te maken.
(Creëren): dit is een tijd voor het ontwerpen van mogelijkheden die voor hen werken in hun leven en voor hun toekomst. Dit kan gebeuren in paren, in kleine groepen of als individuen.
Whakanui: tijd voor het vieren van de toekomst.

Healing

Healing boeken

Workshops

Workshop boeken