De Maori’s komen van 23 augustus t/m 27 september weer terug naar Nederland. Voorheen werd de organisatie gedaan door stichting Maori Spirit , in januari 2018 is er besluit genomen om niet meer verder te gaan met stichting Maori Spirit. Door Vince en Tiki is ons (Richard en Gunnar) gevraagd, de planning van de workshops en healing dagen in te vullen.

Maorispirit.nl heeft de de afgelopen 5 jaar de activiteiten rondom de Maori’s georganiseerd. Tijdens de trip in Nieuw Zeeland (januari 2018) is hier verandering in gekomen en is de beslissing genomen te stoppen met Stichting Maori Spirit. Helder is geworden dat er behoefte is aan een nieuwe organisatie met een nieuwe naam, nieuwe energie en nieuwe ideeën.

Vanuit deze gedachte is Deephealing.nl ontstaan. De komende jaren zullen vanuit deephealing.nl de activiteiten met de Maori’s georganiseerd worden. Dit jaar zal dan ook staan in het teken van verandering.

Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de invulling van de laatste details om dit jaar ook weer tot een succes te maken.